Ik ben begonnen

Iets met een vuurtoren en licht wat er wel of niet onder schijnt…..

Eindelijk mijn eigen site voor mijn crea-spullen. Alvast een eerste vulling maar er is nog veel werk te doen.

Veel van mijn schilderijen zijn elders dus ik vraag iedereen om foto’s te sturen op hoge resolutie zodat ik deze kan plaatsen. Tevens ook een fotograaf nodig die mijn werken kan fotograferen zodat er gelikte foto’s op de site kunnen staan.

Als je iets ziet wat leuk is, laat vooral een reactie achter of klik die “share” button in, kleine klik, veel plezier. Alvast bedankt en tot ziens, ik zal er dagelijks nieuwe bijzetten als ik weer foto’s heb.

2 Comments

  1. Helena

    Ziet er goed uit! Zal binnenkort een mooie foto proberen te nemen van het -nog steeds- prachtige 4-luik!
    Groet en succes.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *